Alpen Cookies

Ingredients

175g softened butter or spread
100g caster sugar
1 large egg
175g self-rising flour
175g muesli
demerara sugar for sprinkling

Method

  1. Pre-heat the oven to 180 degrees C. Lightly grease 3 baking trays.

  2. Put butter or spread, sugar, egg and flour into a large bowl and beat together until well blended and smooth.

  3. Stir in the muesli.

  4. Spoon 24-28 teaspoonful’s of the mixture onto the prepared baking trays, leaving room for the cookies to spread.

  5. Sprinkle the top with a little extra muesli and demerara sugar.

  6. Bake in pre-heated oven for 10-15minutes or until golden brown at the edges. Lift onto a wire rack to cool.

From Mary Berry’s Baking Bible

> Retour aux recettes & habitudes alimentaires

Informations

Si vous avez besoin d’informations complémentaires sur la société ou sur nos marques, ou si vous souhaitez contacter un membre de notre service clients, cliquez sur le lien ci-dessous.

Envoyer un email au service clients

Nos Marques

Left Right

Weetabix

La forme unique, la portion parfaite

> Voir produits Weetabix 

Weetabix Minis

Weetabix Minis sont de petites céréales avec un goût géant

> Voir produits Weetabix Minis 

Oatibix

Oatibix and Oatibix Flakes for Oat goodness to start your day.

> Voir produits Oatibix 

Alpen

Un mélange parfait

> Voir produits Alpen